kuzimama (kuzimama) wrote,
kuzimama
kuzimama

юзер арбат не поленился разобраться в том, как работает испорченый телефон:

"Трамп , когда он решил уволить Коми, он думал, что время не очень хорошее, но решил, что "хорошего" времени сделать это все равно не будет, и он сказал себе, мол, вообще, все это русское расследование фальшивое... Одним словом, ничего полезного. И тут происходит нечто волшебное:

Трамп сказал:
[Rod Rosenstein] made a recommendation, he’s highly respected, very good guy, very smart guy, the Democrats like him, the Republicans like him, he made a recommendation I was going to fire Comey. Knowing, there was no good time to do it. And in fact, when I decided to just do it, I said to myself, I said you know, this Russia thing with Trump and Russia is a made-up story, it's an excuse by the Democrats for having lost an election that they should have won. And the reason they should have won, it is the electoral college is almost impossible for a Republican to win. Very hard. Because you start off at such a disadvantage. So everybody was thinking, they should have won the election. This was an excuse for having lost an election.

  1. CNN рассудили, что "когда я принял решение, я подумал" наводит на ненужную мысль, что решение принял сначала, а про Россию подумал потом. Так нельзя. Надо - "подумал о России перед тем, как уволил". Так понятнее будет.

    CNN: "Trump says he considered 'this Russia thing' before firing FBI Director Comey".

  2. Но что значит "подумал перед тем"? Просто так, что ли подумал? Без связи? Надо объяснить, что не просто перед тем, а думал он этом об русском расследовании именно принимая решение!

    Slate: "Trump Says He Considered the FBI Russia Investigation When Deciding to Fire James Comey".

  3. Погодите. А вдруг Трамписты скажут, что, подумаешь, мол, конечно, он об этом думал, как он мог не подумать, если знал, что будет скандал? Лучше написать, он думал о русском расследовании как одной из причин, чтобы уволить Коми!

    The Guardian: "Donald Trump admits 'this Russia thing' part of reasoning for firing Comey".

  4. "Пишут, пишут... Конгресс, немцы какие-то... голова пухнет! " - разозлились ребята из VOX. Пишите, что Трамп признался во всем, и дело с концом!

    VOX: "Trump admits he fired Comey over Russia."
and BTW 
UPD: Comey Admits Under Oath That Obstructions To Investigations "Never Happened"
original at DW
Tags: пидоры
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your IP address will be recorded 

  • 1 comment